top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Årets FeelgoodVäldigt glad att få vara med i den här fina samlingen av böcker! När jag hade skrivit klart första boken, Det lilla galleriet i solen och skickade in manuset till olika förlag blev det ju inte direkt någon budgivning om man säger så.......Tack men nej tack var svaret jag fick tillbaka om jag ens fick ett svar, utom av ett förlag. Då var min förhoppning att någon förutom närmaste sörjande skulle hitta till boken och tycka om den. I min vildaste fantasi kunde jag inte föreställa mig att den andra boken skulle bli nominerad till Årets Feelgood. Om du tyckte om Den lilla vingården vid bergets fot skulle jag bli mycket glad om du vill lägga din röst här, Röstningen stänger på fredag.


62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page