top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Att välja omslag

Omslaget till min nya bok, Den lilla vingården vid bergets fot, är klar och jag är verkligen nöjd. Emma Graves som har designat det har gjort ett fantastiskt jobb och har fångat känslan i boken. Denna gången var det lite lättare än när vi tog fram omslaget till "Det lilla galleriet i solen" , eftersom vi kunde utgå ifrån den. Den lilla vingården vid bergets fot är en fristående uppföljare så den ska ha samma känsla och gärna ge igenkänning. Inför Det lilla galleriet i solen tog jag foton och beskrev på ett ungefär hur jag tänkte mig det. Jag skickade även omslag som jag tyckte var bra till Annika, min förläggare. Vi diskuterade och enades om en brief som gick till Emma Graves men med budskapet att hon fick ha fria händer och gärna komma med idéer. Jag tycker hon har fångat feelgood känslan och miljön böckerna utspelar sig på ett väldigt bra sätt.


30 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Brith-Marie
May 12, 2020

Så fin, man känner verkligen atmosfären på vingården! Ser fram emot boken! Mvh. Brith-Msrie

Like
bottom of page