top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Behind the scenes....

Det är en lite konstig känsla att göra klart omslag och författarbild till boken innan boken faktiskt är helt klar. Nu är det ju inte jag själv om gör omslaget. Fantastiska Emma Graves som gjort de två andra omslagen gör omslaget även till nästa bok men jag gör underlaget till henne.

Sedan skulle vi även ta ett nytt författarfoto. En nära vän till mig här i Kapstaden är fotograf och har tagit bilderna av mig till Det lilla galleriet i solen och Den lilla vingården vid bergets fot så hon fotade även den här gången. En av hundarna vill gärna vara med på bild, den andra var mer blyg....Nu har bilderna skickats iväg till min förläggare och vi ska bestämma vilken. Allt är nästan klart med andra ord......bara boken som också ska bli klar.....


60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page