top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

BoklanseringDet är fortfarande så att jag måste nypa mig i armen. Jag skrev min första bok när jag var åtta år, den handlade om kanin skötsel. Det har med andra ord varit en ganska lång väg till "Det lilla galleriet i solen". Därför känns det så extra roligt att se att andra personer faktiskt läser min bok. Jag hade några härliga intensiva lanserings dagar i Sverige. Jag började i närheten av mina hemtrakter, närmare bestämt Båstad. Båstad bokhandel måste vara en av Sveriges finaste bokhandlar. Det var en sådan där magiskt sommarkväll, kl.19 var det helt vindstilla och jag fick äran att tillsammans med supertrevliga Caroline Säfstrand, som är rutinerad och vars senaste bok "Havsbris" legat på topplistorna, prata om min skrivresa och om "Det lilla galleriet i solen". En underbar kväll på så många sätt.Kvällen efter var det dags för Halmstad och det så roligt och jag är så glad för alla varma människor som kom dit och fantastiska Ulrika som har Akademibokhandeln i Halmstad.


Nästa anhalt var Jönköping där jag träffade ett härligt gäng med bokmänniskor på deras bokbloggarträff. Så inspirerande. Otroligt hur böcker förenar och skapar så mycket glädje. Väldigt tacksam för att jag fick vara med.


Min sista anhalt var Stockholm och min lanseringsfest tillsammans med Bladh by Bladh på Alma på Nybrogatan. Det var en härlig kväll med gott sydafrikanskt vin.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page