top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Den lilla vingården vid bergets fot är ute nu

Det är en lång väg från det första tomma bladet till en färdig bok. Vissa dagar flyter det på jättebra och ja, andra dagar flyter det inte alls. Som så mycket annat i livet. Någon klok person sa till mig att den stora konsten är att bli klar, att nöta på till du blir klar. Skriv. Skriv när det går lätt men fortsätt skriva när det går trögt. Ett klokt råd som jag har försökt att följa.

Redan när jag skrev Det lilla galleriet i solen så kände jag att jag inte var klar, att det fanns så mycket mer för Julia. Den lilla vingården vid bergets fot är en fristående fortsättning på Det lilla galleriet i solen och jag hoppas så att du som läser ska tycka om den. Det är väldigt många fjärilar i magen innan de första läsarreaktionerna kommer in......

Den här fina skyltningen har Ullis på Akademibokhandeln i Halmstad gjort. En underbart härlig och generös person. Förra året hade jag en release och författarkväll hos henne och jag hoppas så att det kommer att gå att resa om en inte alltför lång framtid så jag kan göra något liknande igen.
27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page