top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Digital Feelgood mässa

För ett år sedan laddade jag för fullt för min första bokmässa. Min morbror som bodde i Göteborg arbetade i många år med bokmässan och dess författare så jag har besökt mässan under hela min uppväxt och det har alltid varit en höjdpunkt för mig. Så att få vara en del av den var väldigt stort.Roligt att se hur de kända författarna nästan var som rockstjärnor. Det gick till exempel nästan inte att se Camilla Läckberg för kön av människor och alla som ville ta kort. Jag kan ju tillägga att det inte var några som helst problem att se mig ;-) Var så tacksam för de vänliga själarna som stannade till när jag hade mina få minuter av framträdande. Nervöst att prata inför folk men ännu mer nervöst att inte prata inför någon alls. Ja, jag och Camilla hade lite olika utmaningar.....

I år blir det ju ingen vanlig mässa med fantastiska Sofia Ymén har arrangerat en härlig digital Fellgood mässa via Facebook gruppen Feelgood fredag. Ett digert program med både svenska och utländska författare. Jag har spelat in en videohälsning från Kapstaden och det vore så roligt om ni ville titta in hos mig imorgon mellan 14.40 och 14.50 på Feelgood fredags facebookgrupp.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page