top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Glädjebesked

I fredags fick jag ett mail från min förläggare där hon skrev att pocket upplagan av Det lilla galleriet i solen ska tryckas i en upplaga till eftersom den har sålt slut. Det hade jag aldrig vågat drömma om när jag bad vänner att köpa boken så att jag skulle veta att den sålde i några exemplar. Så tacksam för alla som läser!

I dag har jag spenderat några timmar med Julia och några gamla och nya vänner till henne. Vissa dagar är det svårt att koppla bort alla oroligheter och fokusera på en härlig feel good värld men andra dagar är det skönt att ge sig in i en värld som är långt från covid. I dag var det en sådan dag :-).

Nu ska jag avsluta söndagen med att ta ett glas vin och se på solnedgången och njuta av det som finns här trots pandemin.


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page