top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Sammeli

Nytt år, nya möjligheter

För några år sedan fick jag en skrivbok av en vän inför det nya året. En bok att skriva ner mål och tankar inför det nya året. Vad som gör mig glad, vad som ger mig energi, drömmar och förhoppningar. När jag går tillbak och läser så inser jag att teorin att skriver du ner och gör en målbild så är det betydligt större sannolikhet att du också uppnår dem. Några månader innan jag skrev min första bok så gick jag en kurs här i Kapstaden. Kursen hette "Living your strongest story". Den hade inget med skrivande att göra men temat var att vi alla har huvudrollen i vår egen historia och precis som man har ingredienser i en roman kan man applicera det på sitt eget liv. Den var väldigt tankeväckande och efter kursen fick jag ny energi och bestämde mig för att slutföra manuset till boken som blev Det lilla galleriet i solen. Även om det här året inte börjar riktigt så hoppingivande som vi alla önskar ska jag plocka fram min bok och göra en plan för hur jag vill att mitt år ska bli.


"The definition of a good story is a character who wants something and overcomes conflict to get it."

- Donald Miller
"If you don´t turn your life into a story, you just become part of someone else´s story."

- Terry Pratchett


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page