NY  BOK!
Den lilla vingården vid bergets fot

2020

Har man bytt Stockholm mot Kapstaden och skapat sig en ny tillvaro i solen, ja, då kan man nog säga att man har gått från trygghetstörstande till äventyrare, konstaterar Julia nöjt.

Men när oväntade händelser ställer allt på ända och bankkontot gapar tomt är Julia inte alls övertygad om att livet som modig är så härligt.

Tur att hon har en underbar man och en kärleksfull son vid sin sida. men när svärmor flyttar in och före detta mannen presenterar sin nya kärlek, en ung yoga drottning som enligt sonen är den perfekta bonusmamman, ja då skingras plötsligt de rosa molnen.

Att få ihop tillvaron på andra sidan jorden med nya och gamla relationer, en vingård med möjligheter och en hund med nervproblem visar sig bjuda på fler komplikationer än Julia kunnat drömma om.

Den lilla vingården vid bergets fot är en varm feelgood-roman full av kärlek, hopp och humor. Det är en berättelse om att hitta en plats som kan bli hemma på ett helt annat sätt än vad man tänkt sig. En bok om komplicerade känslor, en vacker vingård, oförutsägbara hundar och relationer som uppstår där man minst anar det. 

www.bokus.se

www.adlibris.se

www.akademibokhandeln.se

Skärmavbild 2020-08-05 kl. 15.01.45.png
 
 

Det lilla galleriet i solen

2019

Hur hamnade jag här? Jag är ingen äventyrare. Rutiner och trygghet, det är mina mellan namn tänker Julia desperat när flygplanshjulen nuddar marken i Kapstaden.

 Julias liv går inte riktigt som hon har tänkt sig, den glimrande karriären i PR branschen i Stockholm går allt annat än glimrande.

När Tom kommer hem och berättar att han har fått ett erbjudande om jobb i Kapstaden så finns egentligen inget att fundera på, det är klart de ska åka. Hon, Tom och deras son Theo till äventyret i solen. Om hon nu bara hade varit en äventyrare.

 Samtidigt som Julia kämpar för att bygga upp ett nytt liv i Kapstaden inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför är Tom så grinig hela tiden? Grannen, galleristen till Det Lilla Galleriet, måste hon hacka på henne om varenda småsak? Vad krävs egentligen för att komma med in i gemenskapen på skolan? Skulle inte livet i solen vara mycket lättare?

Det lilla Galleriet i solen är en berättelse om att börja om på en helt annan plats där inget blir som man förväntat sig. En bok om vänskapsförhållanden, en ouppfostrad hund, en attraktiv veterinär, en berömd tavla och ett litet galleri i solen....

Det lilla galleriet_edited.jpg
 

Det lilla galleriet i solen